PENAWAR KANSER B17

Penawar Kanser Vitamin B17

Vitamin B17 dikatakan mampu merawat & mencegah kanser. Bagi sesetengah individu agak sukar untuk mempercayainya. Namun, sebenarnya Vitamin B17 ini telah lama ditemui dan terbukti mampu membantu terapi kanser. Malah negara Mexico telah lebih 30 tahun menggunakan b17 sebagai penawar kanser. Hospital Contreras & Harold Manner Hospital telah berjaya merawat lebih 100,000 pesakit kanser sejak 30 tahun ini.

Vitamin B17 adalah penawar semulajadi yang terdapat pada lebih 1200 jenis tumbuh-tumbuhan atau buah-buahan terutamanya Biji Aprikot.

B17
Malangnya tabiat pemakanan kita hari ini tidak suka kepada rasa yang agak pahit seperti  Vitamin B17 yang rasanya agak pahit tetapi sebenarnya amat berkesan untuk mencegah kanser.

Kenyataan tersebut disokong oleh bukti kejayaan hasil penemuan seorang pakar biokimia, Dr. Ernest T Krebs pada tahun 1950 telah berjaya mencungkil rahsia kehebatan Vitamin B17 dalam rawatan kanser.

Beberapa saintis perubatan yang lain juga turut memperakuinya. Dr. Micheal Tait, Fountain of Life Clinic, Gold Coast, Australia berkata: "Kanser adalah penyakit metabolik, terdapat bukti kukuh bahawa berlaku pengurangan Vitamin B17 dalam makanan harian menjadi penyebab utama seseorang mendapat kanser."

Pakar Kanser Jerman, Dr. Dean Burk pula berkata: "Di Bawah mikroskop, kami masukkan B17 ke atas sel kanser dan kami dapati sel-sel kanser tersebut mati dengan cepat sekali."

Daripada penyelidikan, Biji Aprikot yang menjadi makanan kaum Hunza menjadikan mereka bebas kanser, sihat dan lanjut usia sehingga mencecah lebih 120 tahun.

Jepun adalah contoh terbaik kerana merekodkan kadar kanser paling rendah di dunia. Walaupun dikatakan negara serba moden serta mempunyai persekitaran kehidupan yang kian terancam akibat kemodenan, namun negara tersebut mempunyai kadar kesihatan tinggi dengan usia mencecah 90 tahun, kesan daripada pengamalan diet seimbang yang mengandungi Vitamin B17.


INFO RINGKAS  
Kaum Hunza (Berhampiran Pakistan) terkenal dengan umur yang panjang sekitar 100 - 120 tahun dan tiada seorang pun mengidap penyakit KANSER. Mereka mengamalkan memakan biji aprikot setiap hari dan mengaitkan umur yang panjang dengan jumlah bilangan pohon aprikot yang di tanam.

Haiwan yang sakit akan secara automatic mencari beberapa tumbuhan seperti rumput yang tertentu untuk merawat diri mereka.

RAWATAN ALTERNATIF (METABOLIK TERAPI) KANSER OLIVEHERBS MALAYSIA : PN HJH RIHAINAH ISMAIL (KUALA LUMPUR) : 6012 9542355

PRODUK-PRODUK RAWATAN ALTERNATIF KANSER (KLIK UNTUK LIHAT PRODUK)
1. DAUN BELALAI GAJAH
2. BIJI BUAH APRIKOT GRED A ORGANIC
3. VITAMIN B17 AMIGDALIN 500MG TABLET
4. B17 APRICOT SEED 300 CAPSULES
5. B17 CREAM
6. DMSO GEL
7. B17 FEMININE WASH
8. BROMILIN
9. GRAVIOLA (EKSTRAK DURIAN BELANDA)

LIHAT KATALOG 2018

LIHAT : PROGRAM RAWATAN ALTERNATIF KANSER OLIVEHERBSRawatan alternatif ini menggunakan produk makanan tambahan semulajadi (natural supplement) dimana menurut kajian dilakukan oleh Dr. Erns Kreb bahawa kanser adalah berpunca daripada kekurangan nutrisi dan bukannya daripada jangkitan virus misteri. Lihat video untuk penjelasan lebih terpeinci.